Over #Baby

www.hashtagbaby.nl/about

Wat leuk dat je een kijkje neemt om HashtagBaby beter te leren kennen!

#Baby is opgericht door Lianne Groenendaal, trotse moeder van Lex en altijd gedroomd van een eigen onderneming.
"Na de geboorte van mijn zoontje was het plan duidelijk; een webshop in babykleding waar alle moeders (en vaders ;) ) terecht kunnen voor een complete outfit, ook voor de ouders to be die het geslacht nog niet weten van hun nieuwe wereldburger!"

Het komt namelijk steeds vaker voor dat de “ouders to be” het geslacht van hun nieuwe wereldburger niet willen weten maar wél kleding willen shoppen (er is ook niets leukers) of dat ouders niet weten dat er bij de jongensafdeling ook hele leuke items voor meiden te vinden zijn, en andersom.
Omdat alles in het hokje ‘jongenskleding’ of ‘meisjeskleding’ wordt geplaatst.

Daarom bedachten wij om een aparte categorie in de webshop te plaatsen met alleen maar uniseks kleding, vanaf maat 50 t/m 80!

We willen hiermee niet zeggen dat alle jongens vanaf nu een jurkje moeten dragen maar kijk juist eens wat verder dan dat: waarom zou je meisje niet een 'jongens'-sweater kunnen dragen? Of waarom zou je je jongen niet gewoon een roze t-shirt aan doen?

En om dát nou makkelijker te maken hebben wij een aparte categorie aangemaakt met kleding waarvan wíj denken dat het door jongens én door meisjes gedragen kan worden.
Zo hoef je niet onnodig lang te zoeken in de webshop en kun je direct beginnen met bestellen!

En ja, natuurlijk hebben we ook een ‘jongens-categorie’ en een ‘meisjes-categorie’ anders wordt het wel erg lastig shoppen voor de ouders die het heerlijk vinden om hun meisje te kleden in het roze, roze en niets anders dan roze (en geef ze eens ongelijk).


Mocht je niet blij worden van je bestelling, heb je een vraag of opmerking zoek dan contact via de klantenservice.

 

Veel liefs!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »