Verzenden & retourneren

 

Levertijd & verzendkosten

We streven ernaar om je bestelling tussen de 1 en 3 werkdagen bij je af te leveren.
Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, het kan echter voorkomen dat het ons niet lukt om dit na te komen, mocht dit gebeuren nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas kan het ook voorkomen dat er problemen zijn met de pakketservice waardoor je bestelling later wordt geleverd dan verwacht, wij vragen je om daarom contact op te nemen met de pakketservice.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 55,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 55,-

Alle bestelling worden verzonden als pakket, de Track&Trace code wordt geautomatiseerd verstuurd naar je e-mailadres.Bedenktijd/retour

Download hier het retourformulier.

Niet tevreden met je bestelling? Natuurlijk kun je je bestelling eenvoudig retourneren gebruik daar het retourformulier voor.
Omdat wij onze service en producten constant aan het verbeteren zijn, willen wij je vragen dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.
Bij ‘reden retour’ verzoeken we je om zoveel mogelijk feedback in te vullen.
Het invullen van een reden van retour is overigens niet verplicht.

LET OP: GEPERSONALISEERDE ITEMS KUNNEN NIET GERUILD WORDEN!

RETOURNEREN

Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en met aangehechte labels teruggezonden te worden.

Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
(Bewaar het verzendbewijs van de retourzending tot het volledig is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kan #BABY niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketten die zoekgeraakt zijn in de post)

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar: info@hashtagbaby.nl en vermeld daarbij je ordernummer.

LET OP: Wil je artikelen van Little Descendant of R Rebels retourneren? Deze mogen naar een ander magazijn gestuurd worden. Vraag ons naar het juiste adres middels een e-mail naar info@hashtagbaby.nl

Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag + de verzendkosten binnen 14 werkdagen nadat je pakket bij ons binnen is op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.
(Bij een gedeeltelijke retour worden de verzendkosten niet geretourneerd)


Je retour mag gestuurd worden naar:

Hashtag Baby
Van der Leckstraat 19
5482 GD Schijndel

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hashtagbaby.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »